Over Raadhuishoreca Oisterwijk

De stichting Raadhuishoreca Oisterwijk is en samenwerking van 5 naast elkaar gelegen horecabedrijven aan De Lind te Oisterwijk; MooR wining & dining, eetcafé De Tijd, restaurant Zinin, eetcafé Lieve Lente en mediterraans grillrestaurant Vuur & Vlam.

 • logo-700x700-raadhuishoreca

  Raadhuishoreca Oisterwijk

  De stichting Raadhuishoreca Oisterwijk is een samenwerking van 5 naast elkaar gelegen horecabedrijven aan De Lind te Oisterwijk; MooR wining & dining, eetcafe De Tijd, tapasrestaurant Deksels, eetcafe Lieve Lente en mediterraans grillrestaurant Vuur & Vlam.
 • logo-700x700-vuur-en-vlam

  Vuur & Vlam, mediterraans grill restaurant

  Gijs Verkuijl
  U kunt bij ons heerlijk dineren, lunchen en borrelen. We serveren de lekkerste koffie’s met vers gebak en een uitgebreide keuze aan lunchgerechten. ’s Avonds kunt u genieten van onze dinerkaart met een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Wat dacht u van super mals kwaliteitsvlees en vis van de lavasteengrill, of diverse verrukkelijke pasta gerechten, salades en fajita’s.

  Vuur & Vlam

  De Lind 61
  5061 HT Oisterwijk

  013-5211035
  info@vuurenvlam-oisterwijk.nl
  www.vuurenvlam-oisterwijk.nl

 • logo-700x700-moor

  mooR, wining & dining

  Bart van Hal
  mooR sfeer, mooR beleving, mooR gastvrijheid, mooR wijn, mooR eten, het smaakt naar mooR!!!

  Be our guest in Oisterwijks besproken culinaire Hotspot. The Place to be voor mensen die alles uit het leven halen. Beleef een krachtige espresso of probeer onze wereldberoemde carpaccio. Geniet van de dag met mooie mensen op straat en om u heen.

  mooR

  De Lind 47A
  5061 HT Oisterwijk

  013-5230006
  info@moor-oisterwijk.nl
  www.moor-oisterwijk.nl

 • logo-700x700-lieve-lente

  Lieve Lente, eetcafé

  René Cox
  Lieve lente is een oer-gezellig eetcafé met een authentiek Engels interieur, gelegen aan De Lind 59 midden in het sfeervolle en winkelrijke centrum van Oisterwijk.

  Lieve lente is het gehele jaar door zeven dagen per week geopend van 10.00 uur 's morgens tot 02.00 uur. U kunt bij Lieve lente dus altijd terecht. In de ochtend voor o.a. een kopje koffie met heerlijk vers gebak, in de middag voor een lunch met ruime keuze uit de gevarieerde lunchkaart met hierop verschillende broodjes, salades, uitsmijters en andere tussendoortjes.

  Lieve Lente

  De Lind 59
  5061 HT Oisterwijk

  013-5284410
  info@lievelente.nl
  www.lievelente.nl

 • logo-700x700-de-tijd

  De Tijd, eetcafé

  John Cornelissen
  Onze gasten noemen Eetcafé De Tijd vaak de 'huiskamer van Oisterwijk'. En dat is ook de bedoeling. Iedereen, jong en oud, voelt zich hier thuis. En elk moment van de dag heeft een eigen karakter; soms rustig, heel vaak gezellig druk, maar altijd even gastvrij.

  De Tijd

  De Lind 53
  5061 HT Oisterwijk

  013-5285678
  info@detijdoisterwijk.nl
  www.detijdoisterwijk.nl

 • Restaurant Zinin

  Restaurant Zinin

  Bas van Straalen
  ZININ is gevestigd in het voormalige VVV huisje aan De Lind 57 in Oisterwijk en is op te delen in twee ruimtes die gescheiden worden door een moderne keuken. Deze keuken voorziet u van allerlei kleine gerechtjes die ideaal zijn om er meerdere van te nuttigen of om simpelweg samen te delen.

  Zinin

  De Lind 57
  5061 HT Oisterwijk

  013-5212788
  info@restaurantzinin.nl
  www.restaurantzinin.nl