Nieuws

Oisterwijk Zingt Kerst tijdens Moonlight Shopping

Moonlight-Shopping

Tijdens de moonlightshopping 18 december organiseren we voor het raadhuis OISTERWIJK ZINGT- de kersteditie. Lees meer

De Spiegeltent staat weer!

cirque culinair

Cirque Culinair 2015

Mooi om te zien hoe alles zoveel soepeler gaat als vorig jaar! …

Lees meer

Data Cirque Culinair 2015

Cirque_Culinair-2015-data-def

Na de succesvolle eerste editie begin 2014 komt de spiegeltent ook in 2015 weer terug.

Uiteraard zouden we onszelf niet zijn als we het nóg beter en mooier willen aanpakken. We kunnen nog niet veel verklappen, maar de data kun je wel alvast noteren: donderdag 22 tot en met zondag 25 januari! Lees meer

Officiële website Raadhuishoreca Oisterwijk

nieuwe-website

Daar is hij dan, onze eigen officiële website!
Lees meer

Live @ De Lind: 1 juni 2014

Nieuw evenement: Live @ De Lind

Live @ De Lind, 1 juni 2014

Zondag 1 juni starten we met een serie muzikale evenementen genaamd LIVE@DELIND. Een aantal keer per jaar zal de raadhuishoreca dit event organiseren met elke keer andere muziekgenres. Deze keer optredens van Soul eXtreme en een spectaculaire surprise act, welke om hysterische taferelen te voorkomen nog even geheim blijft…. Vanaf 14.00u kunt u vanaf onze terrassen en uiteraard voor het podium genieten van LIVE@DELIND! Zet het dus in uw agenda: zondag 1 juni a.s.

Live @ De Lind, 1 juni 2014

 

Bar en Afterparty tijdens modedag

1505076_667059296686497_8192383526362807537_n

Zondag verzorgt de raadhuishoreca de bar aan de catwalk bij het raadhuis tijdens de modedag met de langste catwalk van Nederland!
Vanaf 17.00u Afterparty met live DJ

Lees meer

Nieuwe plannen Raadhuishoreca Oisterwijk

Weer volop plannen binnen de raadhuishoreca…

Zondag 6 april tijdens de modedag loopt de catwalk langs het raadhuis en verzorgt de raadhuishoreca de drankjes en de muziek..
Binnenkort een nieuw initiatief: LIVE @ DE LIND met elke editie weer een ander genre live muziek, van Soul, lounge, pop tot hollands, jazz en nog veel meer! Hierover later meer…

De Spiegeltent staat alweer vast voor volgend jaar januari en in de nazomer komen we nog met een nieuw uniek openbaar diner-evenement voor het centrum..
Binnenkort lanceren we naast onze FB pagina onze eigen website waarop u alles over de Raadhuishoreca en haar leden kunt volgen.

Philips LED-licht presentatie op het Raadhuis

a.s. zaterdag zal er door Philips een LED-licht presentatie worden gegeven tegen de voorgevel van het Raadhuis. Het belooft een spectaculaire bezienswaardigheid te worden.
Vanaf de zonsondergang ongeveer 17.30 uur tot 23.00 uur zal deze plaats vinden. Bedoeling is om kennis te maken met nieuwe lichttechnieken voor openbare doeleinden. Wellicht in ons centrum?